Кордицепс комплекс флакони

Кордицепс комплекс

Кордицепс комплекс подсилва имунитета. Този изцяло натурален продукт е доказано, че подсилва имунитета по здраволословен и естествен начин. Подобрява надбъбречните жлези, улавя на свободните радикали, подпомага здравата съдова функция, осигурява качества за укрепване на имунната система и поддържа нивата на кръвната захар (хипогликемична активност. Аденозин и кордицепин, играят критична роля за увеличаване на производството на АТФ и подобряване на здравето, продължителността на живота, енергията и спортните постижения.). 

Кордицепс подобряват издръжливостта, силата и възстановяването на мускулите. Оказа се, че е отлично средство за атлети и спортисти със значителни подобрения във фитнеса и намаляване на умората.

Кордицепс е способен да намали ефекта от стрес, тревожност и свързаните със стреса разстройства при възрастни. Подобрява жизнеността на мъжете и жените. Сред всички билки кордицепсът има най-високите антиоксидантни качества, които помагат за предпазване от редовно износване и поддържат клетките здрави във времето.